Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Επιστολή αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους Επαγγελματίες Υγείας και τους Πολίτες της Ιταλίας

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εξάπλωσης της λαίλαπας του COVID -19, η οποία μαστίζει τον ιταλικό λαό και το υγειονομικό σύστημα στης Ιταλίας, προκαλώντας καθημερινά υπεράριθμους θανάτους, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ως ένδειξη αλληλεγγύης και ηθικής υποστήριξης απέναντι στο δοκιμαζόμενο ιταλικό λαό και τους επαγγελματίες υγείας, απέστειλε επιστολή συμπαράστασης στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, ώστε να μεταβιβαστεί στους συναδέλφους μας, δηλώνοντας τον απεριόριστο σεβασμό για το έργο το οποίο επιτελούν και παράλληλα να τους ευχαριστήσουμε για το κουράγιο που δίνουν σε όλους εμάς, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε ορθότερα την επικείμενη έξαρση του COVID – 19. Παράλληλα εκφράστηκαν και τα θερμά συλλυπητήρια για τις εθνικές απώλειες, με την ευχή να ελαχιστοποιηθούν και να απαλειφθούν το συντομότερο δυνατό.

Καθώς η προέλαση του COVID – 19 γίνεται εντονότερη καθημερινά στη χώρα μας, όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. δηλώνουν δυναμικό παρόν στις υγειονομικές υπηρεσίες, έτοιμοι να διαχειριστούν με οξυδέρκεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε υγειονομική ανάγκη.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                               Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy