Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Επιστολή Αλληλεγγύης προς τους Επαγγελματίες Υγείας και τους Πολίτες για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID – 19

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., παρακολουθώντας στενά και ευρισκόμενη σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, αλλά και όλες τις Υπηρεσίες Υγείας πανελλαδικά, δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή κρούσης στο πλαίσιο της καθημερινής εξάπλωσης της Πανδημίας COVID-19. Παράλληλα, επισημαίνει και συμβουλεύει όλους τους Επαγγελματίες Υγείας να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θωρακίζοντας το εργασιακό τους περιβάλλον, ώστε να παρέχουν με ασφάλεια τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους, προς τους πολίτες, αλλά και να διατηρήσουν την υγεία τους ακέραιη. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολύχρονης κλινικής εμπειρίας άλλωστε αποτελεί οδηγό, για την επίτευξη του δύσκολου έργο τους.

Σε ότι αφορά τους Πολίτες, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., εκφράζει θερμά συγχαρητήρια προς όλους, για την υπεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, το οποίο τους διακατέχει, ωστόσο εφιστά την προσοχή για την περαιτέρω συμμόρφωση τους, στα συνεχώς μεταβαλλόμενα μέτρα, ώστε να συμβάλλουν μαζικά στην αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19.

Η πρόσφατη εκδήλωση συμπαράστασης των πολιτών προς όλους τους επαγγελματίες υγείας, ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και τόνωσε σημαντικά το ηθικό όλων των υγειονομικών υπαλλήλων. Ωστόσο, επιμένουμε στην τήρηση των μέτρων προφύλαξης και στο κατ’ οίκον περιορισμό…, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε σε θέση κι εμείς οι επαγγελματίες υγείας να χειροκροτήσουμε όλους τους πολίτες την υπεύθυνη συμπεριφορά τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                         Τζαννής Πολυκανδρίωτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy