Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας - ΕΣΥ

Επιστολή ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας – ΕΣΥ

Συνάδελφοι Νοσηλευτές,

δίνουμε στην κυριολεξία μάχη επιβίωσης με τα νέα μέτρα που μας έχουν γονατίσει. Η κυβέρνηση πειθήνιο όργανο της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. περικόπτει από τους νοσηλευτές αυτά που έπρεπε να τους δώσει απλόχερα και πολλά παραπάνω εδώ και πολλά χρόνια. Η Δημόσια Υγεία παύει να θεωρείται κοινωνικό αγαθό. Η κυβέρνηση συντρίβει κάθε κοινωνική κατάκτηση και ξεπουλά τα πάντα. Μόνιμα χαράτσια στους αδύνατους. Διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, συντρίβει τα μικρομεσαία εισοδήματα, συνθλίβει οικογενειακούς προγραμματισμούς. Κατάφερε να οδηγήσει την χώρα στην μεγαλύτερη ύφεση κι ανεργία από την ύπαρξη της. Εκποιεί τη Δημόσια περιουσία και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Βάζει εγγυήσεις την ίδια την χώρα για να δανειστούμε.

            Καλούμε κάθε Νοσηλευτή να αντισταθεί στις πρακτικές αυτές, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της Π.Α.Σ.Υ.Ν.Ο. του Σωματείου Νοσηλευτών Ευβοίας και σε οποιαδήποτε άλλη λαϊκή συγκέντρωση που θα ανατρέψουν την πολιτική της κυβέρνησης για να πάρουν οι Νοσηλευτές ο,τι αξίζουν και η Ελλάδα να είναι εθνικά υπερήφανη.

Με την ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ αγωνιζόμαστε:

    1.Για κατάργηση του επαίσχυντου θεσμού της Εφεδρείας

    2.Δημιουργία κλάδου Νοσηλευτών του ΕΣΥ

    3.Ειδικό μισθολόγιο Νοσηλευτών

    4.Ενταξη στα Β.Α.Ε. χωρίς καμία επιβάρυνση

    5.Προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας

    6.Καλυψη των κενών θέσεων με προσλήψεις τώρα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                      ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy