Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. 'Εβρου - ΕΣΥ

Επιτυχής διεξαγωγή επιστημονικής ημερίδας και διενέργειας εκλογών του Συλλόγου Νοσηλευτών Ν. Έβρου

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2016 η 2η Επαγγελματική Ημερίδα του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Έβρου.

Πάνω από 400 συμμετέχοντες, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, έδωσαν το παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση, διατηρώντας το αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (Π.Γ.Ν.Α), διαρκώς γεμάτο, καθώς τα ενδιαφέροντα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των ομιλιών, αλλά και η ανοικτή συζήτηση που έγινε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ και τη συμμετοχή του Νομικού σύμβουλου της ομοσπονδίας, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μέχρι το τέλος.

Παράλληλα με την ημερίδα, στην αίθουσα εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Α, πραγματοποιήθηκε κλινικό φροντιστήριο με θέμα Διαλογή περιστατικών (Triage) στο ΤΕΠ, στο οποίο συμμετείχαν 40 νοσηλευτές.

Συγχρόνως, διεξήχθη και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΝΟ ΕΣΥ ΕΒΡΟΥ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων 

Διοικητικό συμβούλιο

1.Ποντισίδης Γεώργιος

2.Ποντίδης Αντώνιος

3.Παπαδημητρίου Χρήστος

4.Ασλανίδου Βασιλική

5.Πανταζίδης Σταύρος

6.Μάτσκας Ανδρέας

7.Αδαμάκη Μαρία 

Αντιπρόσωποι

1.Ποντισίδης Γεώργιος

2.Παπαδημητρίου Χρήστος

3.Ποντίδης Αντώνιος

4.Ασλανίδου Βασιλική

5.Αδαμάκη Μαρία 

Εξελεγκτική Επιτροπή

1.Μορθανάση Φωτεινή

2.Χριστακάκη Μαρία

3.Τζαμπαζάκη Αθανασία

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ  κ. Αριστείδη Δάγλα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, τους εκπαιδευτές του κλινικού φροντιστηρίου και τους  ομιλητές της ημερίδας και φυσικά, το σύνολο των συμμετεχόντων που συνέβαλαν όλοι μαζί στην επιτυχή ολοκλήρωση της 2ης  Επαγγελματικής Ημερίδας του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Έβρου. 

 ΤΟ  Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΝΟ-ΈΒΡΟΥ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy