Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Εποικοδομητικές οι συναντήσεις με τους Συλλόγους Νοσηλευτών Έβρου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης και Πιερίας

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Νοσηλευτικής Διημερίδας της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γ.Ν. Καβάλας, στις 16 & 17 Ιουνίου 2023, αντιπροσωπία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γ.Ν. Ξάνθης και κατόπιν διαδοχικές συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια των ΣΥ.ΝΟ. Έβρου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, και Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος, αναπτύχθηκαν ενδελεχώς όλα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Υγείας στις αντίστοιχες Περιφέρειες, με κυρίαρχο αρνητικό παράγοντα, την τραγική υποστελέχωση, τόσο σε νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και σε ιατρικό προσωπικό.

Παράλληλα, με τη διεξαγωγή της επιστημονικής εκδήλωσης, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κ. Γεώργιος Αβραμίδης,  τα μέλη της αντιπροσωπίας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., συναντήθηκαν με δεκάδες μέλη της Ομοσπονδίας, τα οποία συμμετείχαν στις εργασίες της διημερίδας, συζητώντας όλα τα φλέγοντα θέματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Καβάλας για τη διοργάνωση της διημερίδας, δηλώνοντας την αρωγή της, προς το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν τα στελέχη της. Επιπλέον δε, απευθύνει τα εύσημα στα Διοικητικά Συμβούλια των ΣΥ.ΝΟ. Έβρου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, και Πιερίας, για το υποδειγματικό έργο το οποίο επιτελούν, υποστηρίζοντας στο ακέραιο τα δικαιώματα των Νοσηλευτών και όλους τους συναδέλφους, μέσα από τον υγιή συνδικαλισμό και τη διαφάνεια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                              Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy