Δελτία Τύπου

«Ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ειρήνη έστειλαν οι Νοσηλευτές μαζί με την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων»

Στις 22 Μαρτίου 2022, διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικής ευαισθητοποίησης, μεταξύ της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων, με για την Παγκόσμια Ειρήνη και την παύση όλων των πολέμων σε κάθε γωνιά του κόσμου: «STOP WARS».

Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. προς την Α.Ο.Ν.Μ. και το Α.Σ.Ν.Μ. «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» και πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές ανταλλαγές αναμνηστικών, από τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ν.Μ. «ΦΟΙΝΙΚΑ» κ. Σάκη Αναχουρλή, την Πρόεδρο της Α.Ο.Ν.Μ. κ. Δήμητρα Αρκά και τον Πρόεδρο Π.Α.Σ.Μ. «ΔΡΟΜΕΑΣ» κ. Ιωάννη Αρκά. Παράλληλα απονεμήθηκε το δώρο της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – .Ε.Σ.Υ. (μια μπάλα ποδοσφαίρου), στο φετινό τυχερό κ. Γεώργιο Κούρτη.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις σημαντικές αγωνιστικές ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σθένος, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει την κοινωνία και μεταφέρει σημαντικά μηνύματα, όπως του συγκεκριμένου αγώνα. Αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα, ήταν για πολλοστή φορά ο διεθνής διαιτητής κ. Ευάγγελος Γιαννακουδάκης.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Κιούσης, Κούρτης, Καπελάνος, Αβραμίδης, Τούσης, Τσούμας, Αλεξός, Εμμανουηλίδης, Πανίδης, Πίτσος, Πρωτόπαππα. Προπονητής: Κιούσης.

Για την Α.Ο.Ν.Μ. αγωνίστηκαν: Καλός, Μόρτης, Χαχλάκης, Κόκκινος, Σπατάς, Παρασκευάς, Μουστάκας, Φουρέζης, Δερμιτζάκης, Ηλίας, Σκουλικίδης, Χαχλάκης Η., Ντουσαΐτης, Περιβολαράλης, Τάντος, Στατήρης, Κουτέβας. Προπονητής: Κούκης

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και συνεχίζει ακάθεκτη το κοινωνικό της έργο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                          Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy