Ανακοινώσεις

Η Ανθρωπιά στο προσκήνιο

Εμείς οι νοσηλευτές καθημερινά παλεύουμε για την βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μας , τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής . Η εποχή που ζούμε είναι ιδιαίτερα σκληρή για όλους μας . Η φτώχεια , ο φόβος ενός αβέβαιου μέλλοντος , η αγωνία για τις τύχες των παιδιών μας , η καθημερινή πάλη για την επιβίωση είναι πλέον τα χαρακτηριστικά της ζωής του Έλληνα . Οι συνθήκες ζωής είναι πλέον απάνθρωπες . Μέσα σε αυτό το τοπίο ο συνδικαλισμός των νοσηλευτών προσπαθεί όχι μόνο να περισώσει τα δικαιώματά τους αλλά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός υγιούς συστήματος υγείας για τους πολίτες . Ενός συστήματος που θα στηρίζεται στην σωστή οργάνωση , στην αξιοκρατία , στην ανθρωπιά .

Πέρα όμως από τις διεκδικήσεις όλα αυτά τα χρόνια ο συνδικαλισμός των νοσηλευτών στηρίζει και τον αδύναμο συμπολίτη και υλικά και ηθικά . Η Π.Α.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. και τα πρωτοβάθμια σωματεία της στάθηκαν πάντοτε δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας είχαν ανάγκη το χαμόγελο , την ηθική συμπαράσταση . Εξέφρασε με πράξεις αυτό το στοιχείο που είναι απαραίτητο να έχει ένας νοσηλευτής . Την ΑΝΘΡΩΠΙΑ .  Στα πλαίσια αυτά το πρωτοβάθμιο σωματείο της Αττικής , μετά από μια ιδέα της Αντιπροέδρου μας Ζωής Σάκουλα που έγινε αμέσως ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ. , καλεί τα μέλη του να συμβάλλουν σε έναν ακόμα αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια . Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και την Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» καλούμε τα μέλη μας από τις 7 έως τις 12 Ιανουαρίου 2014 , καθημερινά 10 π.μ. έως 2 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας να φέρουν ρούχα , τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιχνίδια είτε χρησιμοποιημένα είτε καινούργια με σκοπό να βοηθήσουμε παιδιά και ενήλικες που τα έχουν ανάγκη .

Ο συνδικαλισμός για τους νοσηλευτές δεν είναι μέσο καλοζωίας των συνδικαλιστών . Είναι διεκδίκηση μέσω ρεαλιστικών προτάσεων των δικαιωμάτων των νοσηλευτών , είναι ολοκληρωμένες θέσεις για το μέλλον της υγείας στη χώρα μας , είναι μέσω ανάπτυξης κοινωνικού έργου , είναι μέσο εκπαίδευσης των μελών του και κοινωνικής καταξίωσης των νοσηλευτών . Εμάς μας εκπροσωπούν οι πράξεις και όχι τα λόγια .

ΚΑΛΗ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ , ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy