Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η Δημοσιογραφική Ομάδα του OVER FM 104.9 τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών»

Στις 13 Ιουνίου 2023, διεξήχθη ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών μεταξύ της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και της Δημοσιογραφικής Ομάδας του OVER FM 104.9, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του OVER FM 104.9 τίμησε με την παρουσία της όλους τους Νοσηλευτές, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών και έστειλε μαζί με τους Νοσηλευτές,  το μήνυμα: «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ». Ιδιαιτέρως δε, η παρουσία του εμβληματικού δημοσιογράφου κ. Νικόλαου Κατσαρού, πρόσφερε μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση, σε όλους τους Νοσηλευτές, αποτελώντας την ύψιστη τιμή για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Ομάδα του OVER FM 104.9, παίζοντας υποδειγματικό ποδόσφαιρο, πρόσφερε εκπληκτικές φάσεις, υπό την «μαεστρική» καθοδήγηση του προπονητή και επίσης σπουδαίου δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Χελάκη. Και οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές κι όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν κάθε λεπτό της αναμέτρησης, με τελικό νικητή την Ομάδα του OVER FM 104.9.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει όλους τους δημοσιογράφους και τα μέλη της Ομάδας του OVER FM 104.9 για την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους στο φιλικό αγώνα, όπως επίσης και το Δήμο Διονύσου για την παραχώρηση του γηπέδου. Επιπλέον, εύχεται ταχεία ανάρρωση στο μέλος της ομάδας μας κ. Ευάγγελο Καπελάνο για τον ατυχή τραυματισμό του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy