Ανακοινώσεις

Η Δικαίωση της ΕΝΕ άργησε πέντε χρόνια, αλλά ήρθε Πανηγυρικά…

Τέλος στη λασπολογία πέντε ετών εις βάρος του Προεδρείου της ΕΝΕ και της υποδιοικήτριας της 6ης ΥΠΕ Ελένης Αλμπάνη, με βάση ανυπόστατες κατηγορίες σχετικά με δηθεν «παρανομίες» και «σκάνδαλα» στην οργάνωση και το σχεδιασμό προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων έδωσε η υπ’ αριθ. 877/2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών.

 Στις 14/10/2013, μετά από αναβολές, εκδικάστηκε μήνυση κατά του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο ΠΓΝ Πατρών- πρωτοβαθμίου σωματείου της ΠΟΕΔΗΝ για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης από κοινού κατά συρροή. Οι κατηγορούμενοι, ενόψει της σχεδόν βέβαιης καταδίκης τους, δεδομένου του απόλυτα ψευδούς χαρακτήρα των ισχυρισμών τους, που αποδεικνυόταν από έγγραφα, δήλωσαν ότι το περιεχόμενο της από 19/5/2008 ανακοίνωσής τους δεν ήταν αληθές και η δήλωσή τους αυτή περιλήφθηκε στην ανωτέρω δικαστική απόφαση.

 Να θυμίσουμε ότι στην ανακοίνωση αυτή είχαν καταλογιστεί στην υπεύθυνη του επιστημονικού προγράμματος κα Αλμπάνη ανύπαρκτες παρατυπίες, είχε αναφερθεί ψευδώς ότι εμφανιζόταν το Προεδρείο της ΕΝΕ στον τελικό κατάλογο των διδασκόντων χωρίς τελικά να διδάξει – με σαφή υπονοούμενα περί καταβολής αχρεωστήτως οφειλομένης αμοιβής- και είχαν ρητά αποδοθεί κατηγορίες σπατάλης δημοσίου χρήματος.

Οι κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι δε γνώριζαν το ψευδές των ισχυρισμών τους και ότι σέβονται και υπολήπτονται την τιμή, την υπόληψη, την αποστολή και το έργο των κ.κ. Δάγλα, Σκουτέλη και Ορφανού, αλλά και της θιγόμενης ομοίως κυρίας Αλμπάνη Ελένης.  Παρείχαν δε δια της δήλωσής τους εξουσιοδότηση στους μηνυτές , όπως επικαλούμενοι αυτήν, ζητήσουν την αφαίρεση όλων των σχετικών με τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στην μήνυση από οποιοδήποτε ιστότοπο ή την ανάρτηση κειμένου αποκατάστασης.

  Δυνάμει αυτής της εξουσιοδότησης, θα ζητηθεί από οποιοδήποτε έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ή έχει αναπαράγει με άλλους τρόπους την ψευδή ανακοίνωση  η αφαίρεση της και η αποκατάσταση της αλήθειας, για να παύσει επιτέλους η άκριτη σκανδαλολογία, η παραπληροφόρηση των μελών μας και γενικότερα των εργαζομένων στα ελληνικά νοσοκομεία, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φαντάζονται «ότι κάτι σάπιο υπάρχει» και δε διστάζουν να σπιλώνουν υπολήψεις, εκθέτοντας τις φαντασιώσεις τους αυτές δημοσίως.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy