Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η Οικογένεια της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. τίμησε τη μνήμη του δικού της Νίκου… στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Π.Α.Ο. Ρουφ, στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Ο σκοπός ιερός και η παρουσία επιβεβλημένη για να τιμήσουμε τη μνήμη του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Νίκου…και να στηρίξουμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη».

Συμπαραστάτες στο σκοπό μας ήταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Παλαίμαχων Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας, των οποίων τα μέλη τίμησαν το σκοπό μας.

Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ήταν αντάξιες του σκοπού τους και όλοι στάθηκαν στο ύψος της έντονης ψυχοσυναισθηματικής περίστασης.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Κούρτης, Μεγαρχιώτης, Πολυκανδριώτης, Αβραμίδης, Κιούσης, Μαραγκού, Εμμανουηλίδης, Καπελάνος, Τζιάτζιος, Μεταξάς, Πίτσος, Θωμάς, Φουρτζής, Παπαγεωργίου.

Για την Ομάδα των Παλαίμαχων Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος: Δεσποτίδης, Γαρατζιώτης, Βασιλειάδης, Θεολόγης, Παπακωνσταντίνου, Παπαγεωργόπουλος, Κολυδάς, Αϊβαλής, Χασάπης, Χίντζιος, Κελεπούρης, Τσιτλακίδης, Λύτρας, Κανακάκης, Κλειτσίκας, Μπρόλιας, Τρίγκας, Κατσαβριάς.

Για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας αγωνίστηκαν: Γαβαλάκης, Παρασκευόπουλος, Γιάννου, Σκούπας, Μπουφής, Γκουριώτης, Κανδύλας, Λιμνιάτης, Κατσανάκης, Γκιώνης, Στάρφας, Καρνασιώτης, Στριμενόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο – Ε.Σ.Υ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, προς τον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομάδας των Παλαίμαχων Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Υπεύθυνο Επικοινωνίας & Δημόσιων Σχέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. Ιωάννη Δρακόπουλο, τον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας, το «Δάσκαλο» και αρωγό του Συλλόγου «Η Πίστη» κ. Ευάγγελο Γιαννακουδάκη, καθώς και προς τους Διαιτητές των αναμετρήσεων με πρωτοστάτη τον τ. Διαιτητή FIFA κ. Μελέτη Βουτσαρά, οι οποίοι διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς το παιχνίδι.

Είμαστε σίγουροι ότι ο ΔΙΚΟΣ μας Νίκος ήταν μέσα στο γήπεδο και αγωνιζόταν μαζί μας. Η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια, ο αλτρουϊσμός, η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη και οι αμέτρητες αρετές του, είναι ο οδηγός μας.

Νίκο θα είσαι στις καρδιές μας για πάντα!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                    Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy