Ανακοινώσεις

Η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ για το ΠΑΙΔΙ

Η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ κατόπιν της ομόφωνης και εθελοντικής πρωτοβουλίας του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της, συγκέντρωσε από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2018 είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τα παιδιά των νοσοκομείων Παίδων Αθηνών.

Η συμμετοχή όλων των Νοσηλευτών μελών της Ομοσπονδίας ήταν άμεση και αθρόα, καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων, ρουχισμού και τροφίμων. Σημαντική ήταν και η ευγενική χορηγία εκατοντάδων παιδικών βιβλίων από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη, συμβάλλοντας στον ευγενή σκοπό της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2018, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, επισκέφθηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα», το οποίο εντάσσεται διοικητικά και λειτουργικά στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στο οποίο έχουν μεταφερθεί τα υφιστάμενα Ογκολογικά Τμήματα των δύο Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού». Με την καθοδήγηση της κας Αγάπης Ντούμου, (Τομεάρχης Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα»), τα μέλη της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, μοίρασαν ονομαστικά δώρα σε όλους τους μικρούς μαχητές, εισπράττοντας απεριόριστα συναισθήματα αγάπης και δύναμης.

Επίσης, στις 24 Δεκεμβρίου 2018, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και ευχήθηκαν σε αυτά και στις οικογένειες τους ταχεία ανάρρωση. Την επίσκεψη συντόνισε η κα Καλογήρου Μαίρη (Νοσηλεύτρια, MSc, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης), η οποία φρόντισε να πάρουν όλα τα παιδιά το δώρο τους σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ευάγγελο Τριγώνη και με τον Κοινό Διοικητή Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ» και του διασυνδεόμενου σε αυτό Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, κ. Εμμανουήλ Κουταλά, οι οποίοι χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία των Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ και όλα τα μέλη της εύχονται στους μικρούς ΗΡΩΕΣ και στις οικογένειες τους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στη πολύχρωμη καθημερινότητά τους. Παράλληλα, εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι ως συνοδοιπόροι, περιθάλπουν τους μικρούς μαχητές και στηρίζουν τις οικογένειες τους, βάζοντας καθημερινά πολύχρωμες πινελιές αισιοδοξίας σε όλη αυτή την άχρωμη περιπέτεια. Όλοι οι Νοσηλευτές της Ομοσπονδίας δηλώνουν αρωγοί στο έργο των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και των συναδέλφων Νοσηλευτών, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα προς όφελος των μικρών ΜΑΧΗΤΩΝ, ανεξαρτήτως αργιών και εορτών, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους νοσηλευτές πανελλαδικά, 24 ώρες την ημέρα, 30 ημέρες το μήνα, 365 ημέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα στον ασθενή.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy