Ανακοινώσεις

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Καταδικάζει τον Αποκλεισμό των Νοσηλευτών ΤΕ από την Ιεραρχική Εξέλιξη σε Θέσεις Ευθύνης

Το κείμενο που ακολουθεί, συντάχθηκε από ομάδα εκπροσώπων των πτυχιούχων ΤΕ, μεταξύ αυτών της Ένωσης Μηχανικών ΤΕ, της Ένωσης Γεωτεχνικών, του Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων και της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και αποτελεί την αρχή μιας δυναμικής διεκδίκησης της απόσυρσης αυτής της πραξικοπηματικής πρόβλεψης περί προβαδίσματος των Υπαλλήλων ΠΕ έναντι των ΤΕ συναδέλφων τους, κάτι που όπως φαίνεται αντιβαίνει στην κείμενη νομοθεσία, αλλά και στο περί δικαίου αίσθημα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου 24-27 Απριλίου, εξεδόθησαν οι οργανισμοί 17 Νοσοκομείων της χώρας, αιφνιδιαστικά και εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Η τελευταία επισήμανση, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι προτάσεις των Νοσοκομείων είχαν κατατεθεί στα αρμόδια Υπουργεία και εκκρεμούσαν για διάστημα πλέον των 6 μηνών.

Πέραν των όποιων προθέσεων για ορθολογική αναδιάρθρωση των φορέων του Δημοσίου, με εστίαση στη μείωση του αριθμού των θέσεων ευθύνης και με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, είναι προφανές ότι μέσω των συγκεκριμένων οργανισμών, στο σύνολό τους, επιχειρείται -για μια ακόμη φορά, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας- ο βίαιος αποκλεισμός των Πτυχιούχων ΤΕΙ (όλων των Σχολών) από θέσεις ευθύνης στη Δημόσια Διοίκηση….

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο.

Διαβάστε τις θέσεις μας και ενημερωθείτε από τη σελίδα μας για τις επικείμενες κινήσεις της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ επί του θέματος.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy