Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2023

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 2023, η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. ταυτίζεται πλήρως με το φετινό μήνυμα: «DigitALL: Καινοτομία και τεχνολογία για την ισότητα των φύλων» και είναι υπέρμαχος της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων σε όλες τις καθημερινές εκφάνσεις της ζωής.

Μόνο όταν επιτευχθεί η επί της ουσίας ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές, χωρίς να έχουμε αποκλείσει κανέναν. Αντιθέτως θα πρέπει να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες προοπτικές, οι οποίες θα λειτουργούν ως εφαλτήρια για να μπορούν όλοι να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους, προς όφελος της κοινωνίας.

Εκφράζοντας για πολλοστή φορά τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας απέναντι σε όλες τις γυναίκες, είτε ως Νοσηλεύτριες, είτε ως σύζυγοι Νοσηλευτών, καθώς και μέσα από οποιονδήποτε ρόλο κατέχουν στην κοινωνίας μας, τιμούμε την Παγκόσμια δική τους Ημέρα, με αίσθημα απόλυτου σεβασμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                       Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy