Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και η ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα έστειλαν μήνυμα κατά της βίας μεταξύ των εφήβων

Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., η ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα συμμετείχε στον ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης κατά της βίας μεταξύ των εφήβων. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό Γήπεδο του Γέρακα, παρουσία φιλάθλων και δημοσιογράφων.

Καθώς τα περιστατικά βίας μεταξύ των εφήβων αποτελούν δυστυχώς καθημερινότητα, οι δύο ομάδες μετέφεραν το μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΉ ΒΙΑ», με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία και την Πολιτεία, ώστε να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσουν τη νεανική παραβατικότητα και να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον για τους εφήβους, ώστε να εξελιχθούν σε υπεύθυνους πολίτες μελλοντικά.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα τίμησε με την συμμετοχή του ο παλαιός Αστέρας του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκος Τσιαντάκης, όπου μαζί με όλη την ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα, ανέδειξαν το πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα και το μέλος του Διοικητικού του Δήμου Παλλήνης κ. Κωνσταντίνο Σμέρο για τη διαρκή στήριξη. Ιδιαιτέρως δε, συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αδιάκοπη παρουσία τους και συμμετοχή τους στα δρώμενα της Ομοσπονδίας. Παράλληλα συνεχίζει με μεγαλύτερο ζήλο να είναι δίπλα στη κοινωνία και να στέλνει επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα, πρεσβεύοντας την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                             Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy