Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και η ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα έστειλαν μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, λίγο πριν την επιστροφή των φιλάθλων και των οπαδών στα γήπεδα

Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., η ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα συμμετείχε στον ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης κατά της οπαδικής βίας.

Πρωτοστάτης του κοινωνικού μηνύματος ήταν ο εξαίρετος δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Ντάσκας, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Γέρακα, και ο Δήμος Παλλήνης, όπου μαζί με τους Νοσηλευτές καταδίκασαν όχι μόνο την οπαδική βία, αλλά και κάθε μορφή βίας στον κοινωνικό ιστό. Οι Νοσηλευτές ως αρωγοί και ένθερμοι υποστηρικτές του κοινωνικού μηνύματος κατά της οπαδικής βίας, λίγο πριν την επιστροφή των φιλάθλων και των οπαδών στα γήπεδα, δήλωσαν παρόντες σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024, στο Δημοτικό Γήπεδο του Γέρακα και προσέφερε πλούσιο θέμα, με δυνατές φάσεις.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαίμαχων Α.Ε. Γέρακα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παλλήνης κ. Θάνο Οικονόμου και τους εξαίρετους δημοσιογράφους κ. Ιωάννη Ντούσκα και κ. Νικόλαο Παγιωτέλη για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη τους στο κοινωνικό έργο των Νοσηλευτών. Ιδιαιτέρως δε, συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. για την αδιάκοπη παρουσία τους και συμμετοχή τους στα δρώμενα της Ομοσπονδίας.

Ο αθλητισμός ενώνει και προάγει την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη. Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συνεχίζει δυναμικά το κοινωνικό της έργο, απέναντι στους πολίτες, στέλνοντας καίρια κοινωνικά μηνύματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                             Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy