Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. μαζί με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σκόραραν κατά της βίας

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναμετρήθηκαν την Τρίτη 04 Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Χάρης Παυλίδης», σε αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, στέλνοντας το μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ».

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τίμησε με την παρουσία της, τον πολύ σημαντικό σκοπό του αγώνα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με εκπληκτικές φάσεις κι όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υποστηρίζοντας τους Νοσηλευτές, εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι μαζί σκόραραν κατά της βίας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει όλα τα μέλη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την υποστήριξη, καθώς και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. για την συμμετοχή τους. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι το κοινωνικό μας έργο, μέσω των φιλικών αγώνων κοινωνικής ευαισθητοποίησης!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy