Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμμετείχε στη 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Α.Ο.Ν.Μ. «ΙΑΣΩΝ 23»

Την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, η 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Α.Ο.Ν.Μ. «ΙΑΣΩΝ 23», η οποία διεξήχθη προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιάσωνα Λαλαούνη.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. κ. Νικόλαος Κιούσης εκπροσώπησε την Ομοσπονδία και συμμετείχε ως λαμπαδηδρόμος, τιμώντας τη μνήμη του Ιάσωνα Λαλαούνη. Ο σκοπός επιτευχθεί και μέσα από την άρτια οργάνωση της λαμπαδηδρομίας μεταλαμπαδεύτηκε και διαδόθηκε η ιδέας της Δωρεάς Οργάνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Ν.Μ. για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής, συγχαίροντας παράλληλα όλους στους συμμετέχοντες και δηλώνει την αρωγή όλων των Νοσηλευτών – μελών της Ομοσπονδίας σε μελλοντικές δράσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                    Τζαννής Πολυκανδριώτης

 

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy