Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμμετείχε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, συμμετείχε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ», το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, στην Παλλήνη.

Η συμμετοχή των νοσηλευτών στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, μαζί με όλες τις ομάδες, αναδεικνύει την κοινωνική ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τους άρρηκτους κοινωνικούς δεσμούς.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκε εναντίον της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Μεταμοσχευμένων και πρόσφεραν από κοινού, έναν αγώνα, αντάξιο του σκοπού του.

Κατά την έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκαν τιμητικά μετάλλια στους νοσηλευτές του Γ.Ν.Ν.Θ. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», για την συνεχή παρουσία και συνεισφορά τους στο έργο της ομάδας.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Κιούσης, Κούρτης, Πολυκανδριώτης, Αβραμίδης, Σαληκίδης, Τούσης, Εμμανουηλίδης, Τσούμας, Φρούζης, Μεταξάς, Δημόπουλος. Προπονητής: Κιούσης.

Για την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Μεταμοσχευμένων αγωνίστηκαν: Κόκκινος, Καλός, Χαχλάκης, Σκουλικίδης, Παρασκευάς, Βαγιακάκου, Καλέρης, Μανδαλενάκης, Χάλαρης, Καϊματζόγλου, Σπάτας. Προπονητής: Αρκάς.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τους διοργανωτές του ποδοσφαιρικού τουρνουά και ιδιαιτέρως την κ. Χρονοπούλου, τον κ. Μητρόπουλο, τον κ. Αρμύλαγο για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία και δηλώνει αρωγός στο έργο του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                       Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy