Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. «συμπαίκτης» στον αγώνα του Συλλόγου γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο «Η Πίστη»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης, συμμετείχε στο Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Αγώνων Παλαιμάχων, για την προβολή και την ενίσχυση του Συλλόγου γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο «Η Πίστη». Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Σύλλογο Παλαιμάχων Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο, η Π.Ο. Εισαγγελέων και Δικαστών Ελλάδος και η Μικτή Παλαιμάχων Αθήνας – Πειραιά και διεξήχθη στο Ποδοσφαιρικό Δημοτικό Γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκε ενάντια στην ομάδα παλαιμάχων του Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο, από την οποία ηττήθηκε, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Πολυκανδριώτης Τ. Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμμετείχαν Αβραμίδης Γ., Μεταξιώτη Θ., Κιούσης Ν., Κούρτης Γ., Παπανδρέου Ν., Πολυκανδριώτης Τ., Ρότσας Γ., Ρουσσόπουλος Α. Σακαγιάννης Ν., Σαληκίδης Δ., Τζιάτζιος Α., Τούσης Ε.

Στον τελικό του τουρνουά η ομάδα παλαιμάχων του Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο, αντιμετώπισε την Π.Ο. Εισαγγελέων και Δικαστών Ελλάδος, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και τιμητικών βραβεύσεων σε όλες τις ομάδες, υπό την παρουσία του Δημάρχου Π. Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου και την παρουσία πλήθος κόσμου, οι οποίοι αγκάλιασαν με θέρμη το  αθλητικό γεγονός.

Τελικός νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σύλλογος γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο «Η Πίστη», καθώς μέσα από τη διεξαγωγή του τουρνουά, κατάφερε να συσπειρώσει όλους τους συμμετέχοντες και να τους έχει ενεργούς συμπαραστάτες στον καθημερινό αγώνα τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ., συγχαίρει όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, το Δήμο Π. Φαλήρου για την υποστήριξη, καθώς και την «ψυχή» της διοργάνωσης και ενεργό εθελοντή του Συλλόγου «Η Πίστη», κ. Ευάγγελο Γιαννακουδάκη για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστεί όλα τα μέλη της για την συνεισφορά τους, ως προς την ενίσχυση του Συλλόγου «Η Πίστη».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                    Γεώργιος Αβραμίδης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy