Ανακοινώσεις

Η ΠΟΕΔΗΝ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

Οι εργολάβοι της οκνηρίας και οι επί σειρά ετών αργόμισθοι άεργοι υπηρέτες των εκάστοτε κυβερνώντων, αντί να βρίσκονται σε αναβρασμό αγωνιστικότητας στα πλαίσια του σχεδιασμού  της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, αναλαμβάνουν εσχάτως την προβολή και την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου, προσφέροντας  κάκιστες υπηρεσίες και μάλιστα χωρίς κάτι τέτοιο να τους έχει ζητηθεί.

Η αθλιότητα και η μικροψυχία, αναδύονται πλέον από το συνδικαλιστικό λείψανο της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ως γερασμένη εταίρα, αποτραβιέται από το στίβο των διεκδικήσεων για να μηρυκάσει ξεδοντιασμένη και ημιθανής, όσα προνόμια πρόλαβε να υφαρπάξει κατά τη διάρκεια της μίζερης παρουσίας της στον εργασιακό στίβο.

Αυτοί που πρέπει να καταδικαστούν για την έσχατη προδοσία του υγειονομικού εργασιακού κινήματος, καθιστώντας συνενόχους τους, ορισμένους ποικιλόχρωμους συνδικαλιστικούς νεοσσούς, που προς στιγμήν φάνηκαν ότι θα ξεχωρίσουν, αλλά παρασύρθηκαν και απορροφήθηκαν άρδην από «την κόπρο του Αυγείου», αντί να κρύβονται, έχουν το θράσος να λασπολογούν εναντίον των νοσηλευτών και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα δικά τους χρήματα.
Η περιβόητη αλλά βαλσαμωμένη «Γραμματεία Νοσηλευτικού», χωρίς καν η ύπαρξή της να προβλέπεται από το καταστατικό της εν λόγω οργάνωσης, έχει αναλάβει το βρώμικο ξεκαθάρισμα των προσωπικών απωθημένων κάποιων, που εμφανίζονται στις κάμερες ως κυβερνητικοί… ποιμενικοί και προσπαθεί να λειτουργήσει ως αερόσακος, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τους πραγματικούς υπαίτιους της κατάντιας του συνδικαλισμού στο χώρο της Υγείας, ειδικά τώρα που η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ είναι προ των πυλών της ΑΔΕΔΥ.
Όλοι αυτοί λοιπόν που διαγκωνίζονται για να γίνουν αρεστοί στην ηγεσία του Υπουργείου, επαναφέροντας στη μνήμη μας την εμετική ηθική και το αμφιλεγόμενο «ποιόν» των συνδικαλιστών του ’80 και του ’90, σίγουρα προσβάλλουν βάναυσα τη δημόσια αισθητική και προκαλούν θυμηδία και αποστροφή.
Σήμερα λοιπόν, θα περιμέναμε να ακούσουμε από τους φωστήρες της ΠΟΕΔΗΝ γιατί αντιμετωπίζουν ενοχικά και φοβισμένα την απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης να δούμε τη θέση τους για τις εξαγγελλόμενες αναστολές των προσλήψεων, για την κοροϊδία του δήθεν ανοίγματος νέων κλινών ΜΕΘ με τους συμβασιούχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το ότι τα νοσοκομεία έχουν τελματώσει από κάθε άποψη λόγω της αδράνειας της κυβέρνησης να διορίσει διοικητές, για την περικοπή των επιδομάτων μας, για τη δρομολογούμενη μείωση των αποδοχών μας και για τόσα άλλα επιτακτικά ζητήματα που απασχολούν όλους τους εργαζομένους στην Υγεία.
Αντί αυτών, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του έργου του Υπουργείου, κυκλοφόρησαν το γνωστό για την ποιότητά του μηνιαίο δελτίο τους, μόνο και μόνο για να εξυμνήσουν την… πλήρωση των ΜΕΘ με προσωπικό, παρότι οι συντάκτες του έχουν να δουν από κοντά νοσοκομείο εδώ και χρόνια …
Η λέξη «πανικός», είναι αδύναμη για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στην ΠΟΕΔΗΝ.
Οι Νοσηλευτές, για μια ακόμα φορά θα δείξουν ότι τα ύπουλα χτυπήματα των άψυχων ουτιδανών, δεν είναι ικανά να πλήξουν το παλλόμενο κίνημα των Νοσηλευτών που καθημερινά θεριεύει ολοένα και περισσότερο.
Συνάδελφοι της ΠΟΕΔΗΝ,  ο τελευταίος ας κλείσει την κερκόπορτα …

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy