Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Θρήνος στη νοσηλευτική κοινότητα για την τραγική απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

Απέραντη θλίψη έχει κατακλύσει τη νοσηλευτική κοινότητα, όπως και το πανελλήνιο, στο άκουσμα της απώλειας των μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι χάθηκαν για πάντα οι συνάδελφοί μας, στην προσπάθεια τους να προσφέρουν τη βοήθεια τους, στους πολίτες της Λιβύης, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη και τη συμπόνια του ελληνικού λαού, μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων, απέναντι στις φονικές πλημμύρες, που έπληξαν τη χώρα.

Η θυσία σας, το επιστημονικό και το ανθρωπιστικό σας υπόβαθρο δεν θα ξεχαστούν από κανέναν Νοσηλευτή και θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη όσων είχαν την τιμή να σας γνωρίζουν, να συνεργάζονται και να καθοδηγούνται από εσάς, ώστε να είναι σε θέση να υπηρετούν ισάξια μαζί σας τη νοσηλευτική επιστήμη.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε σε όλους τους τραυματίες ταχεία ανάρρωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy