Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Κάλεσμα προς κινητοποίηση στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ καλεί όλους τους Νοσηλευτές και όλους τους Κοινωνικούς Φορείς να συνδράμουν μαζί της στην κινητοποίηση στις 17 Φεβρουαρίου 2023 στο Υπουργείο Υγείας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά από 2 χρόνια πανδημίας Covid-19, με συνεχόμενους περιορισμούς μετακινήσεων και μετά την αναμονή από μεριάς των Νοσηλευτών για πραγματοποίηση των κυβερνητικών εξαγγελιών με το ξέσπασμα της πανδημίας, που τελικά  δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, τα δίκαια αιτήματά μας έχουν πλέον γιγαντωθεί και δε χωρά καμία άλλη δικαιολογία καθυστέρησης στην αποδοχή και υλοποίησή τους από την Πολιτεία.

Όσοι ως τώρα αρέσκονταν στη συκοφάντηση από πληκτρολογίου και υπονόμευση των δράσεων της Ομοσπονδίας, πρέπει να αντιληφθούν ότι η συνοχή των Νοσηλευτών είναι άρρηκτη και ότι η λάσπη που πετάνε στον ανεμιστήρα γυρίζει πίσω, πάνω τους…

Για τους Νοσηλευτές μπορούν ν’ αποφασίζουν μόνο οι Νοσηλευτές, ούτε γενικότεροι υγειονομικοί, ούτε άσχετοι επαγγελματίες.

Παίρνουμε τα αιτήματά μας στα χέρια μας και υψώνουμε τη φωνή μας, αμιγώς δική μας.

Παρόλες τις υποσχέσεις και τις επευφημίες επί πανδημίας Covid-19, δεν υπήρξε καμία έμπρακτη αναγνώριση από την Πολιτεία. Κι επειδή τα χειροκροτήματα δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι οι Νοσηλευτές, διεκδικώντας την έμπρακτη αναγνώριση που μας αναλογεί.

Κι αυτό ακριβώς θα διεκδικήσουμε στις 17 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Υγείας!

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy