Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Κήρυξη πανελλαδικής 3ωρης στάσης εργασίας – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κηρύσσει πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 από τις 12:00 – 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Ο διαχρονικός εμπαιγμός της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτείας δε θα μείνει αναπάντητος. Η αγανάκτηση των Νοσηλευτών ξεχειλίζει καθημερινά για τις φρούδες υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες κυβερνητικές δεσμεύσεις. Τα διαχρονικά και δίκαια αιτήματα των Νοσηλευτών παραμένουν στις καλένδες. Έφτασε η στιγμή να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, απέναντι στην απαξιωτική στάση του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Νοσηλευτές μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και όλους τους Κοινωνικούς Φορείς, να δώσουμε δυναμικό παρόν, ώστε να εμπεδώσουν άπαντες ότι:

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!

Με την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. διεκδικούμε: Προσλήψεις Μόνιμων Νοσηλευτών – Μονιμοποίηση των συμβασιούχων – Ειδικό Μισθολόγιο Νοσηλευτών – Ειδικό Σύστημα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Κρίσεων – Ένταξη των Νοσηλευτών στα ΒΑΕ.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. περνά στην αντεπίθεση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy