Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία Τελευταίες Εξελίξεις

Κίνδυνος Αναστολής Λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ν. Πιερίας παρακολουθεί  τις προσπάθειες   της Διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης να στελεχώσει την  παιδιατρική κλινική με ειδικούς παιδιάτρους ,προσπάθειες όμως που δεν έχουνε τελεσφορήσει κι αυτό μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.
Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα,  ούτε από την  Διοίκηση του νοσοκομείου ,ούτε από την 3ηΥΠΕ. Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος η κλινική να οδηγηθεί  ΑΜΕΣΑ  σε αναστολή λειτουργίας της, καθώς από αύριο δεν θα υπάρχει εφημεριακή κάλυψη των επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών και της κλινικής.
Οι επιπτώσεις  αναστολής της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής θα είναι δραματικές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας των πολιτών του νομού  Πιερίας.  Αρνητικές θα είναι και οι επιπτώσεις στη λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους Παιδιάτρους.

Καλούμε την Διοίκηση του Γ. Ν. Κατερίνης, την Διοίκηση  της 3ης ΥΠΕ , την Πολιτική ηγεσία να δώσει λύση ΤΩΡΑ.

Οι πολίτες της Πιερίας δεν μπορούν να μείνουν ΧΩΡΙΣ Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 Μ.   ΚΩΣΤΙΚΟΥ                                           Ν.   ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΟΥ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy