Ανακοινώσεις

Καταγγελία προς το Διοικητή του ΓΟΝΚ “Αγίων Αναργύρων”

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ με αφορμή την εξαιρετικά προκλητική και ερασιτεχνική αντιμετώπιση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των Νοσηλευτών του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», από το δίδυμο «Διοικητή- Διοικητικού Διευθυντή», επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία των νοσοκομείων είναι ανεξάρτητη Διεύθυνση και δεν λαμβάνει ούτε υπακούει σε εντολές άλλων  Διευθύνσεων, αλλά λειτουργεί αυτόνομα και σε αρμονική συνεργασία με τις λοιπές ισότιμες Διευθύνσεις του φορέα, δηλαδή την Ιατρική, τη Διοικητική και την Τεχνική.

Κάθε απόπειρα ανατροπής την παραπάνω αρχή της ανεξαρτησίας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, εκτός από αυθαίρετη, είναι και ομολογία ασχετοσύνης, ερασιτεχνισμού και διοικητικού τσαρλατανισμού από τον κ. Μπαρτζώκα.

Επιπλέον, η ανοχή του Διοικητικού Διευθυντή κ. Κιούση να αφαιρούνται αρμοδιότητες από τη δική του Διεύθυνση και να «φορτώνονται» στη Νοσηλευτική Υπηρεσία, καταδεικνύει σαφέστατα διοικητική ανεπάρκεια, υποτέλεια και αδυναμία αντίστασης στις αυθαιρεσίες του κ. Μπαρτζώκα.

Καλούμε λοιπόν το παραπάνω δίδυμο να ανατρέξει στις βασικές αρχές της διοίκησης των μονάδων υγείας και να μην εκτίθενται περισσότερο με τις αυθαιρεσίες που επιχειρούν να διαπράξουν. 

Για το Διοικητικό Συµβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραµµατέας

Αριστείδης Δάγλας                       Γεώργιος Αβραµίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy