Ανακοινώσεις

Καταγγελία Συνδικαλίστριας Νοσηλεύτριας για κομματική Δίωξη.

Download PDF

Δημόσια Καταγγελία – Ανοιχτή επιστολή

Καταγγέλλω , τον ανελέητο κομματικό διωγμό, που υφίσταμαι , καθαρά και μόνο, λόγω της συνδικαλιστικής ιδιότητάς μου , αμέσως μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές και την αλλαγή Κυβέρνησης.

Καταγγέλλω, την προσπάθεια της επαγγελματικής μου εξόντωσης και υποβάθμισης, που επιχειρείται τόσο απροκάλυπτα και μάλιστα ενόψει των επερχόμενων Κρίσεων Προισταμένων.

Καταγγέλω, την προσπάθεια φίμωσης, εκφοβισμού και τρομοκράτησης μελών της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Ξάνθης καθώς και την ανηλεή προσωπική δυσφήμιση και την παντιοτρόπως συκοφάντησή μου, για λόγους αντεκδίκησης, εξαιτίας των πολιτικών πεποιθήσεών μου.

Καταγγέλλω, την προδήλως φανερή << μεροληψία εις βάρος μου >> , του Αναπληρωτή Διοικητή κ.Χατζηαποστόλου Βασίλειου, καθώς επί Διοικήσεώς του, << αναβιώνουν η λογοκρισία και τα πέτρινα χρόνια της δικτακτορίας >>, αφού με τον πλέον προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο, καταστρατηγείται το συνταγματικά κατοχυρωμένο και θεμελιωμένο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου.

Απόδειξη, << της ιδιότυπης αυτής Χούντας>>, η κλήση μου για απολογία, διαμέσου Δικαστικού Κλητήρα και η πειθαρχική δίωξή μου, διότι τόλμησα εγγράφως, να εκφράσω μια προσωπική άποψη, ενιστάμενη κατά της απόφασής του, να άρει την μετακίνησή μου από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας η μοναδική επί θητείας του ( όπου εργαζόμουν , όντας εξειδικευμένη Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας, με μεταπτυχιακές σπουδές, πλείστα άλλα προσόντα, αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας ) και να με τοποθετήσει σε κυκλικό ωράριο στα Επείγοντα, χαρακτηρίζοντας, την εν λόγω μετακίνηση, δυσμενή, αναίτια και άδικη.

Από πότε είναι ποινικώς κολάσιμη, η καθόλα νόμιμη έκφραση της υποκειμενικής προσωπικής γνώμης, κάποιου που θεωρεί, ότι αδικείται, και διατυπώνει τις αντιρρήσεις – ενστάσεις του, τεκμηριώνοντας την αντίθεσή του και τα αισθήματα δυσαρέσκειάς του , επί της εν’ λόγω αποφάσεως;

Καταγγέλλω, ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας του Νοσοκομείου Ξάνθης, ο εκτελών χρέη Αναπληρωτή Διοικητή επεμβαίνει τόσο απροκάλυπτα και με << παράτυπες διαδικασίες και καταχρηστικές αποφάσεις >> σε Νοσηλευτικά ζητήματα, που αφορούν μόνο το πρόσωπό μου!

Πράξεις, όπως η πειθαρχική δίωξή μου και η απέλπιδα προσπάθεια να μου επιβληθεί ποινή , η έγγραφη εξύβρισή μου, ότι εξαπάτησα την υπηρεσία μου, οι σωρηδόν αναδρομικές παράτυπες περικοπές μισθών μου, για περσινές άδειες, η << καταχρηστική >> μετατροπή των καθόλα νόμιμων αναρρωτικών αδειών μου, σε άνευ αποδοχών και η απόρριψη χορήγησης κανονικής άδειας για λόγους υγείας σε νεκρή περίοδο , είναι μόνο ορισμένα , από την πληθώρα των στοιχείων που δείχνουν περίτρανα τον ανελέητο κομματικό διωγμό, τον οποίο υφίσταμαι και καταδεικνύουν την << αναλγησία , εμπάθεια και μεροληψία >> του Αναπληρωτή Διοικητή.

Δικαιώματα που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα και αναφαίρετα για κάθε υπάλληλο , εγώ τα στερούμαι και δίνω μάχες για να τα κερδίσω.

Κύριε Πρωθυπουργέ , ποτέ δεν φανταζόμουν, ότι στην πατρίδα μας που είναι μητέρα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας , θα ερχόμουν αντιμέτωπη με μια τέτοια ακραία κατάσταση << λογοκρισίας >> που θυμίζει ορισμένες μελανές σελίδες της ιστορίας μας.

Επειδή, πιστεύω, ότι πραγματικά το εννοείται , όταν λέτε,ότι είστε Πρωθυπουργός για όλους τους πολίτες και σας ενδιαφέρει η διαφάνεια , η αξιοκρατία και η δικαιοσύνη, ως Συνδικαλίστρια ,αλλά και ως απλή υπάλληλος, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας.

Ξάνθη 17/01/2010

Υπογραφή Σεβαστού Φωτεινη

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy