Παρεμβάσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Καταγγελία της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. προς το Υπουργείο Υγείας: “Οι Νοσηλευτές δεν νοικιάζονται… Προσλαμβάνονται ή Μονιμοποιούνται”

Κατόπιν πληθώρας καταγγελιών των μελών μας, σχετικά με τις τρίμηνες προσλήψεις Νοσηλευτών μέσω Ιδιωτικής Κλινικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο πλαίσιο της κάλυψης των κενών θέσεων, οι οποίες προέκυψαν από το απαράδεκτο μέτρο της αναστολής εργασίας, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. απέστειλε σχετική καταγγελία προς το Υπουργείο Υγεία.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Κατόπιν πληθώρας καταγγελιών των μελών μας, σχετικά με τις τρίμηνες προσλήψεις Νοσηλευτών μέσω Ιδιωτικής Κλινικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο πλαίσιο της κάλυψης των κενών θέσεων, οι οποίες προέκυψαν από το απαράδεκτο μέτρο της αναστολής εργασίας, επανερχόμαστε και σας εγκαλούμε σε διάλογο, ώστε να σταματήσετε τον ευτελισμό της Νοσηλευτικής Επιστήμης και του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος.

Σε ότι αφορά τις συνέπειες του πρωτόγνωρου και αντιδεολογικού μέτρου της αναστολής εργασίας, σας είχαμε επισημάνει πρόωρα για τις συνέπειες του και την καταστροφική εξέλιξή του, αιτούμενοι άμεσης συνάντησης, αλλά εσείς εξακολουθείτε να κωφεύετε και συνεχίζετε το κυνήγι… Νοσηλευτών, όπως οι προκάτοχοί σας.

Οι λύσεις είναι γνωστές σε όλα τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας, διαχρονικά και αφορούν τις ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, τις ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, τις ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, την ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ Β.Α.Ε., τη ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ – Ε.Σ.Υ..

Σταματήστε επιτέλους τον εμπαιγμό και την στοχευμένη αποκαθήλωση του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος, χρησιμοποιώντας «μεσιτικές λύσεις» για το πρόβλημα, το οποίο εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε στο Υπουργείο Υγείας, με τις λανθασμένες πολιτικές σας.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο του ειλικρινή διαλόγου, χωρίς παρωπίδες και παρασκηνιακές μικροπολιτικές, παραμένει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας για την εύρεση ουσιαστικών λύσεων.

Οι Νοσηλευτές δεν είναι υπηρεσία Airbnb, είναι Επιστήμονες Υγείας – ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας 

Γεώργιος Αβραμίδης                              Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy