Δελτία Τύπου Πρωτοβάθμια Σωματεία Τελευταίες Εξελίξεις

Καταγγελία του ΣΥΝΟ Καβαλας για ξυλοδαρμό Νοσηλεύτριας

Η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ του Νομού Καβάλας εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το περιστατικό βίας που συνέβη στο νοσοκομείο Καβάλας κατά το οποίο Νοσηλεύτρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών δέχτηκε σωματική βία από ασθενή.

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε σε περιστατικό που παραβιάζει το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου στην παροχή εργασίας με αξιοπρέπεια και ακεραιότητα και απειλεί τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να τονίσουμε το αυτονόητο, ότι οι εργαζόμενοι Νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας χρειάζονται προάσπιση του έργου τους σε ασφαλείς συνθήκες.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση στη συνάδελφο Νοσηλεύτρια, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας από όπου και αν προέρχεται και καλούμε όλους αρμόδιους στον εκσυγχρονισμό και την πλήρη εφαρμογή των πολιτικών ασφάλειας για τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Η Πρόεδρος                        Η Γεν. Γραμματέας

Αποστολάκου Αναστασία                 Κουτσούκη Σωτηρία

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy