Ανακοινώσεις ΣΥ.ΝΟ. Λακωνίας - ΕΣΥ

Καταγγελία του ΣΥ.ΝΟ. Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ για τη μη καταβολή δεδουλευμένων πρόσθετων αμοιβών

Το Δ.Σ του ΣΥ.ΝΟ.-ΕΣΥ Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ καταγγέλλει το Υπουργείο Υγείας καθώς και κάθε εμπλεκόμενο για την απώλεια των κονδυλίων για την καταβολή των δεδουλευμένων πρόσθετων αμοιβών (υπερωριών, αργιών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων) των μηνών Αυγούστου- Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2011 για τους Νοσηλευτές αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό των Κ.Υγείας και του Γ.Ν Σπάρτης. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι για τα δεδουλευμένα των μηνών Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, έχουν εγκριθεί 42.700 ευρώ, από τη στιγμή που μόνο για το μήνα Νοέμβριο το οφειλόμενο ποσό ανέρχεται στις 38.000 ευρώ, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Οικονομική υπηρεσία του Νοσοκομείου.

Όντας απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες, σε συνδυασμό με την ληστρική επιδρομή που έχουν υποστεί τα εισοδήματά μας από την Κυβέρνηση και την Τρόικα, οι Νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας αλλά και των Κ.Υγείας δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αντοχές μας πλέον εξαντλήθηκαν.

Για τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 22/3 έως ότου επιλυθεί το πρόβλημά μας.

Κλείνοντας, καλούμε τόσο το Υπουργείο Υγείας, όσο και τους εμπλεκόμενους φορείς, να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος         Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Ορφανός        Ιωάννα Κοκκίνη

Download PDF

Διαβάστε επίσης εδώ και εδώ τις σχετικές δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο και τη συνέντευξη του Προέδρου του Συλλόγου κ. Νικόλαου Ορφανού

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy