ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκη - ΕΣΥ

Καταγγελία

Δεν θα πληρωθούν τελικά οι νοσηλευτές στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τα εξαιρέσιμα που έχουν δουλέψει από το μήνα Μάρτιο. Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Θεσσαλονίκης στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης φέτος για πρώτη φορά οι νοσηλευτές, ενώ έχουν δουλέψει κανονικά τις βάρδιες τους σύμφωνα με το πρόγραμμα, από τον μήνα Μάρτιο δεν έχουν πληρωθεί τα εξαιρέσιμα που τους αναλογούν. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου είναι απών και αδιάφορος. Κρύβεται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει την θέση του. Ο διοικητής και Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας που ανήκει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο προσπάθησαν και κατάφεραν τον τελευταίο μήνα να διασφαλίσουν τα χρήματα από άλλα Νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά δεν μπόρεσαν ακόμα να δαμάσουν το τέρας τη γραφειοκρατίας.

Συνεπώς, λίγες ημέρες πριν από την αλλαγή του έτους, ένα ολόκληρο νοσοκομείο είναι ανάστατο και κινδυνεύει να χάσει τα δεδουλευμένα του. Ο κίνδυνος είναι ορατός διότι από τον μήνα Φεβρουάριο αλλάζει το οικονομικό έτος και τα χρήματα αυτά δεν θα μπορούν να μεταφερθούν στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.   ΔΟΝΤΣΙΟΣ                                 Δ.   ΠΑΛΗΤΖΗΚΑΣ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy