Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκη - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

Καταγγελία

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Νομού Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ να μετακινήσει για τρεις μήνες νοσηλευτικό προσωπικό, για υπηρεσιακές ανάγκες, από το ΓΝΘ «Άγιος Παύλος» στο ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ».

Ο αριθμός των μετακινημένων και αποσπασμένων από τα μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από τον προηγούμενο Διοικητή της 4υπε είναι, δυστυχώς, τριψήφιος, γεγονός που δείχνει ότι η επιστροφή των μετακινημένων από μόνη της μπορεί να δώσει λύση έστω και προσωρινή στο πρόβλημα. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία ενός νοσοκομείου και να παρουσιάζονται ημίμετρα ως λύσεις;

Οι νοσηλευτικές υπηρεσίες των μεγάλων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης εδώ και μήνες εκπέμπουν SOS ως προς την ασφαλή στελέχωση των τμημάτων. Το αίτημα για προσλήψεις νέου και ορθή κατανομή του υπηρετούντος νοσηλευτικού προσωπικού είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό και οι νέοι διοικητές πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να γίνει πράξη.

Πρέπει επιτέλους να αλλάξει το κλίμα στα νοσοκομεία όχι με λόγια αλλά με πράξεις, όχι με μετακύλιση του προβλήματος αλλά με επίλυσή του, όχι με πρόσκαιρες λύσεις, αλλά με οριστικές. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΙΟΖΟΓΛΟΥ                                        ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy