Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Κοπή Βασιλόπιτας Ποδοσφαιρικής Ομάδας ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Στις 13 Μαρτίου 2022, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας, με τη συμμετοχή των μελών της ομάδας. Ο τυχερός ποδοσφαιριστής για το 2022 ήταν ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας κ. Γεώργιος Κούρτης, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια ποδοσφαιρική μπάλα και το δικαίωμα να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της χρονιάς.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς από τον Αρχηγό – Προπονητή της ομάδας κ. Νικόλαο Κιούση και προγραμματίστηκαν οι νέες δραστηριότητες για το νέο έτος.

Η απήχηση του κοινωνικού έργου, το οποίο προάγει η Ποδοσφαιρική Ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., είναι τεράστιο και αναγνωρίζεται στο έπακρο από όλους τους κοινωνικούς φορείς. Αυτό το γεγονός, αποτελεί το κίνητρο για τη συνέχιση των αγώνων κοινωνικής ευαισθητοποίησης των Νοσηλευτών, με ακόμη περισσότερους κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. εκφράζει θερμές ευχαριστίες, προς τον Αρχηγό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας κ. Νικόλαο Κιούση, σε όλα τα μέλη της ομάδας για τη συμμετοχή και τη διαρκή υποστήριξη τους, παραμένοντας αρωγός σε όλες τις δραστηριότητες της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                           Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy