Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Κοπή Πρωτοχρονιάτικής πίτας ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. -Ε.Σ.Υ., παρουσία εκατοντάδων μελών, απ’ όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της χώρας.

Οι Νοσηλευτές μέσα  σε ένα εγκάρδιο κλίμα επιβεβαίωσαν την ομοψυχία και τους υγιείς συνδικαλιστικούς δεσμούς τους και όλοι μαζί δημιούργησαν ένα άκρως εύθυμο κλίμα, το οποίο ενδυνάμωσε το πνεύμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

Το φλουρί σε επίπεδο Πρωτοβάθμιων Σωματίων κατέληξε στο ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Πέλλας και στην εκπρόσωπο του κ. Σοφία Παυλίδου, ενώ τα επόμενα τρία φλουριά των Αντιπροσώπων τα κέρδισαν η κ. Πασχαλίνα Ντότση (Μέλος ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Θεσσαλονίκης), η κ. Λουκία Κεραμιδά (Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. – Π.Φ.Υ.) και ο κ. Τζαννής Πολυκανδριώτης (Γενικός Γραμματέας ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ευχαριστεί ολόψυχα όλους τους Αντιπροσώπους για την τιμητική παρουσία τους, καθώς και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη απέναντι στο έργο όλων μας! Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και η ΑΣΠΙΔΑ για όλους τους Νοσηλευτές!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy