Δελτία Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. 2022

Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, παρουσία πληθώρας Αντιπροσώπων από όλους τους ΣΥ.ΝΟ. πανελλαδικά.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας, αγκάλιασαν με θέρμη την εκδήλωση και έδωσαν μέσω της παρουσίας τους, ένα ηχηρό μήνυμα ομόνοιας, ομοψυχίας και συμπόρευσης, για την αποκατάσταση των διαχρονικών διαστρεβλώσεων στον κλάδο των Νοσηλευτών.

Τα τυχερά φλουριά έτυχαν η κ. Ευτυχία Ευαγγελίδου, μέλος του Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΣΥ.ΝΟ. Αττικής και ο κ. Χρήστος Ντάρδης, Πρόεδρος του ΣΥ.ΝΟ. Ηπείρου.

Οι διαχρονικές διεκδικήσεις μας, δεν χωρούν καθυστερήσεις, απαιτούν αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Έχοντας αφήσει στο μακρινό παρελθόν τα «παραμυθένια λόγια», προχωράμε στοχευμένα, με ειλικρίνεια, κοιτώντας στα μάτια τους Νοσηλευτές και έτοιμοι να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα του κλάδου των Νοσηλευτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ευχαριστεί θερμά όλους τους Αντιπροσώπους για την τιμητική παρουσία τους, καθώς και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                       Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy