Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

«Μεγάλη έκπτωση για τα μέλη της ΕΝΕ στα πιστοποιητικά Η/Υ»

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε συνεργασία με τα ΚΔΒΜ TASEIS, εξασφάλισε για όλα τα μέλη της Ένωσης καθώς και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού, ειδική τιμή για ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ + ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ γνώσεων και δεξιοτήτων Η/Υ η οποία αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, έναντι εξαιρετικά χαμηλού τιμήματος, που προσδιορίζεται στα 58 € ανά άτομο.

Τα προγράμματα προετοιμάζουν για την απόκτηση της αναγνωρισμένης από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτής από τον ΑΣΕΠ πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής, συμμετέχοντας σε εξετάσεις.

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης2 Taseis υλοποιούν διαρκώς τμήματα MS Office τα οποία διεξάγονται σε πιστοποιημένες από τον ΕΟΠΠΕΠ αίθουσες του, στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 72) και του Πειραιά (Διστόμου 7-9) αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσα από εκπαιδευτικές συνεργασίες. Κάθε καταρτιζόμενος θα μπορεί να παρακολουθεί και μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης, ένα μεικτό και ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στον ελεύθερο χρόνο του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πακέτο BASIC: Word, Excel, Internet
  • 24 ώρες σε τάξη, μαθήματα και προσομοίωση
  • πρόσβαση σε πλατφόρμα e-learning για παρακολούθηση μαθημάτων και εξάσκηση μέσω internet με προσωπικό κωδικό πρόσβασης ισχύος ενός (1) έτους.
  • εξετάσεις πιστοποίησης χωρίς επιπλέον κόστος (εγκεκριμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτή από το ΑΣΕΠ)
  • δωρεάν επανεξέταση σε όλες τις ενότητες.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων (οικονομικά τακτοποιημένων) μελών της ΕΝΕ και των φοιτητών της Νοσηλευτικής, θα στέλνονται στο info@enne.gr με την ένδειξη «πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ».

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος και μέλημα της ΕΝΕ, είναι να μπορέσουν τα μέλη και οι οικογένειές τους να αναπτύξουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον χειρισμό καθημερινών εφαρμογών γραφείου (Word, Excel, Internet) και να αποκτήσουν μόρια για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και κάθε σχετική διαδικασία αξιολόγησης καθώς επίσης να βελτιώσουν την θέση τους  στην  αγορά εργασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε

Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Σκουτέλης                                                                 Αριστείδης Δάγλας

Download PDF

button

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy