Ανακοινώσεις

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στις 10/2/2010.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συμμετείχε μαζικά στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 10 του Φλεβάρη και έλαβε ενεργό μέρος στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αναγκαιότητα της εκπροσώπησης των Νοσηλευτών από την ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ σε τρίτο βαθμό, μέσω της απόκτησης της ιδιότητας του μέλους της ΑΔΕΔΥ, φαντάζει πλέον κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Από τη μια η συνεχιζόμενη και ολοένα επιτεινόμενη επίθεση στα κεκτημένα δικαιώματα των Νοσηλευτών και από την άλλη, η παντελής απουσία εκπροσώπησής τους από την προσκυνημένη και αποδεκατισμένη ΠΟΕΔΗΝ, η οποία εσχάτως έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο χαλάρωσης.

Στην πορεία που ακολούθησε τη συγκέντρωση της Πλατείας Κλαυθμώνος, η εικόνα της ΠΟΕΔΗΝ ήταν πραγματικά αξιοθρήνητη: Μια δεκάδα «επωνύμων» εργατοπατέρων, σέρνοντας στο οδόστρωμα με φανερή αποστροφή το ένα και μοναδικό πανό της ομοσπονδίας, ταυτίστηκαν πλήρως με την εικόνα μιας ράθυμης και ενοχικής αγέλης χορτασμένων πλέον τσοπανόσκυλων, που κάνει μια αγγαρεία και μάλιστα χωρίς κανένα πρόσχημα…

Γυρνώντας την πλάτη σε αυτό το είδος του συνδικαλισμού, οι Νοσηλευτές απαντάμε δυναμικά σε κάθε απόπειρα περιστολής των όσων με αγώνες κατακτήθηκαν, συμμετέχοντας στην επόμενη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 24 του Φλεβάρη.

Η αρχή έγινε και ήταν επιτυχημένη.
Αισιοδοξούμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Σας περιμένουμε όλους μαζί μας.

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy