Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Νομοσχέδιο – παρωδία για τους Νοσηλευτές από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας»

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, καταπατώντας κάθε έννοια λογικής, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση  που προσβάλλει πρωτίστως τα δημοκρατικά ήθη όλων των πολιτών της χώρας, εκθέτοντας το σύνολο της κυβέρνησης ανεπανόρθωτα: Κατεβάζει ένα νομοσχέδιο τριών σελίδων, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως αναγκαιότητα, με μόνο στόχο να ακυρώσει τις ήδη προκηρυγμένες εκλογές της ΕΝΕ, προκειμένου μια μικρή ομάδα κομματικών «φίλων», να χειραγωγήσει το εκλογικό σώμα των 38.000 νοσηλευτών της χώρας.

Η ωμή αυτή παρέμβαση, χωρίς καν να ερωτηθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΕΝΕ, το δίχως άλλο θυμίζει άλλες εποχές που η δημοκρατία μας έχει καταδικάσει προ πολλών ετών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η παρέμβαση του πρωθυπουργού θεωρείται επιβεβλημένη, ώστε κάθε κρούσμα αυταρχισμού και απροκάλυπτης κομματικής αλλοίωσης της δημοκρατικής εκπροσώπησης των νοσηλευτών της χώρας, να πέσει στο κενό.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γ. Γραμματέας 

Αριστείδης Δάγλας                                                       Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy