Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

Νοσηλευτική Διακήρυξη

Νοσηλεύτριες και Νοσηλευτές του ΕΣΥ με χαρά, συγκίνηση, με αγωνιστική διάθεση και με τη βεβαιότητα της μαζικής ανταπόκρισης όλου του Νοσηλευτικού Σώματος, του οργάνου που εκπροσωπεί επάξια τα συμφέροντά μας, σας στηρίζουμε και σας συμπαραστεκόμαστε.

Η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να αλλάξει!!!

Σκοποί της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ είναι η προαγωγή των συλλογικών επαγγελματικών , οικονομικών και ασφαλιστικών συμφερόντων των μελών του, η επιστημονική και πολιτιστική τους ανάπτυξη, η προώθηση του νομοθετικού πλαισίου για την κατοχύρωση του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος.

Η Ανάγκη Μαζικοποίησης της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Νοσηλεύτριες και Νοσηλευτές αυτά που δικαιούνται οι νοσηλευτές είναι πάρα πολλά, αλλά δεν πρόκειται να μας τα χαρίσει κανένας. Μόνοι μας πρέπει να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ότι μας ανήκει. Πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειές μας, στα πλαίσια της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ για την επαγγελματική, για την οικονομική, για την κοινωνική αναγνώριση της Νοσηλευτικής προσφοράς, για τη στροφή των Νέων στο Νοσηλευτικό Επάγγελμα.

Πρέπει να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την παρουσία και συμμετοχή Νοσηλευτών σε όλα τα θεσμικά όργανα και σε Κέντρα Λήψης Αποφάσεων.

Προϋπόθεση της επιτυχίας είναι η μαζικοποίηση της Ομοσπονδίας μας, της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ.

Είναι χρέος τιμής ΟΛΩΝ ΜΑΣ να εγγραφούμε μαζικά, ώστε να έλθουν καλύτερες μέρες για το Νοσηλευτικό Σώμα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κιούσης Νικόλαος

Πρόεδρος ΣΥ.ΝΟ. ΕΣΥ Ν. Ευβοίας
Μέλος ΔΣ ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy