Ανακοινώσεις

Ξεκινάνε τα Επιμορφωτικά Φροντιστήρια του 9ου ΠΤ Αττικής της ΕΝΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Αττικής συνεχίζει τη διεξαγωγή επιμορφωτικών φροντιστηρίων στους χώρους εργασίας των Νοσηλευτών, με στόχο την προαγωγή της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Επιμόρφωσης.

Δια της παρούσης έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα των επιμορφωτικών φροντιστηρίων που θα διεξαχθούν το Α’ εξάμηνο του 2013, σε Nοσοκομεία της περιφέρειας Αττικής.

Δηλώσεις συμμετοχής για κάθε φροντιστήριο θα γίνονται δεκτές: στη Γραμματεία του 9ου  Π.Τ. της ΕΝΕ, ή με φαξ: 2103648049, ή με e-mail: info@enne.gr. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε τη Γραμματεία στα τηλ. 2013648044 – 2103648048, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή επισκεφτείτε το www.enne.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νοσηλευτές. Με δεδομένο τον περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ανά φροντιστήριο θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας μεταξύ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της ΕΝΕ και θα δοθεί βαρύτητα στις αιτήσεις των νοσηλευτών του εκάστοτε Nοσοκομείου διεξαγωγής.

Η συμμετοχή στα Κλινικά Φροντιστήρια είναι δωρεάν ενώ θα μοριοδοτούνται με Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την ΕΝΕ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Π.Σ. του 9ου Π.Τ.  Αττικής

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γεν.  Γραμματέας

Μπίζας Λάμπρος                                             Μπελαλή Κωνσταντία

Download PDF

 

Για το Πρόγραμμα των Φροντιστηρίων κάντε κλικ εδώ

Για Δήλωση Συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy