Δελτία Τύπου

Οι Νοσηλευτές έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του Doping στον Αθλητισμό

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. μαζί με την ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του Doping στον αθλητισμό, στο φιλικό αγώνα κοινωνικού σκοπού, τον οποίο έδωσαν της Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, στο Ανοιχτό Ποδοσφαιρικό Γήπεδο ΔΕ Σταμάτας (Γήπεδο Α.Ο. Σταμάτας).

Αρωγός στο εγχείρημα ο Δήμος Διονύσου και ο Α.Ο. Σταμάτας, οι οποίοι υποστηρίζουν με θέρμη τις κοινωνικές δραστηριότητες της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.. Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου κ. Παναγή Λουκάτο για την άριστη συνεργασία και το σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί για την προαγωγή του αθλητισμού. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έστειλαν το δικό τους μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας ευαισθητοποίησης της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Σταμάτας, παρουσία της Προέδρου της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων κ. Δήμητρας Αρκά και του Προέδρου του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων «ΔΡΟΜΕΑΣ» κ. Ιωάννη Αρκά.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός από το ξεκίνημά του και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων. Το τελικό σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., άλλωστε καταδεικνύει την προσπάθεια και των δύο ομάδων να διεκδικήσουν τη νίκη, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι, ώστε όλοι οι αθλητές να πρεσβεύουν τον υγιή αθλητισμό. Σημείο αναφοράς αποτελεί η διαιτησία του «δασκάλου» κ. Ευάγγελου Γιαννακουδάκη, η οποία εκτός από υποδειγματική, είναι  και παραδειγματική για όλους όσους αγαπούν και προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και της ανιδιοτέλειας.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν οι: Κιούσης Νικόλαος, Εμμανουϊλίδης Κοσμάς, Τούσης Ευθύμιος, Τζιάτζιος Αθανάσιος, Παπανδρέου Νικόλαος, Πολυκανδριώτης Τζαννής, Αβραμίδης Γεώργιος, Κούρτης Γεώργιος, Καλογιάννης Θωμάς, Μαγγανάς Ηλίας, Πίτσος Χρήστος, Ξανθόπουλος Ιωάννης, Δημητρίου Αναστάσιος, Γλαμπεδάκης Μιχάλης. Προπονητής: Κιούσης Νικόλαος.

Για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αγωνίστηκαν οι: Σκουλίδης Πάυλος, Γκιόκας Ιωάννης, Φλαμπούρης Χρήστος, Κούκης Αλέκος, Φούρτζης Γεώργιος, Τσαντήλας Αντώνιος, Μαντάς Ανδρέας, Κεραμιδάς Ανδρέας, Ριγανιάς Γεώργιος, Μαριόλης Γεώργιος, Φραγκούλης Σταύρος, Μαμώνας Γεώργιος, Σαββίδης Νικόλαος, Αρμύλαγος Θεόδωρος, Σκιαδάς Γεώργιος, Φλαμπουράρης Μιχάλης. Προπονητής: Κούκης Αλέκος.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, προγραμματίζει σειρά παρόμοιων δραστηριοτήτων και καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά, ώστε να αποτελέσουν όλοι οι Νοσηλευτές πρότυπα και πρεσβευτές της Δημόσιας Υγείας για όλους τους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                              Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy