Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Οι Νοσηλευτές έστειλαν το μήνυμα στο GREECE RACE FOR THE CURE® 2023: «ΜΑΖΙ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού»

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα: «Greece Race for the Cure®».

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμμετείχε στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων, ενισχύοντας τον κοινό σκοπό των 44.000 συμμετεχόντων, οι οποίοι έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 Οι Νοσηλευτές έστειλαν το μήνυμα στο GREECE RACE FOR THE CURE® 2023: «Όλοι ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», ώστε να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού όλες οι γυναίκες σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκονται, να κατανοήσουν όλοι τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, να απομυθοποιηθεί ο καρκίνος του μαστού, να νικηθούν οι φόβοι και οι προκαταλήψεις, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και τα δικαιώματα των γυναικών με καρκίνο μαστού, να στηριχτούν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού και οι οικογένειες τους, έχοντας ως απώτερο σκοπό να σωθούν ζωές και να τιμηθεί η μνήμη των γυναικών που δεν είναι πια κοντά μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», καθώς και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την άριστη οργάνωση και διεξαγωγή του Greece Race for the Cure 2023®».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                 Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy