Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Οι Νοσηλευτές δεν είναι έρμαια μικροπολιτικών εκτελεστικών επιτροπών. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και όλοι σας!!!

Καθημερινά επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι μικροπολιτικές ονειρώξεις διαφόρων ανυπόστατων οργανώσεων, φορέων και συνδέσμων, οι οποίοι χωρίς να εκπροσωπούνται από εκλεγμένες διοικήσεις, πραγματοποιούν συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Υγείας, ώστε να καθορίσουν τις τύχες του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος, χωρίς ούτε οι ίδιοι να φέρουν τον τίτλο του ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ!!!

Με βασικό σκοπό την εκμηδένιση του επιστημονικού τίτλου του ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ, επιχειρούν τον πλήρη κατακερματισμό και την απαξίωση του επαγγελματικού μας τίτλου, προσπαθώντας να πολτοποιήσουν τις διαδικασίες εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση και τη φοίτηση, ακυρώνοντας επί της ουσίας, τους κόπους όλων των Νοσηλευτών, οι οποίοι είτε με πανελλήνιες εξετάσεις, είτε με κατατακτήριες εξετάσεις αποφάσισαν να εξελιχθούν ή να μετεξελιχθούν ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ!!!

Με πρόσχημα τα καθηκοντολόγια έρχονται να ανακαλύψουν το έτος 2022, ότι όλα τα Νοσοκομεία αδυνατούν να συντάξουν προγράμματα… Ξαφνικά ανακαλύπτουν τη σύσταση κλάδου Π.Ε. – Τ.Ε. – Δ.Ε. ως κάλυψη για την αποδόμηση του επαγγελματικού μας τίτλου… όταν στο πρόσφατο παρελθόν, οι ίδιοι υπονόμευσαν τη σύσταση κλάδου Νοσηλευτών, καθώς όπως αποδεικνύεται, επιθυμούν διακαώς, τη δημιουργία κάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού!!!

Αλησμόνητες δε, ήταν και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίες είχαν στόχο την παρεμπόδιση της ανάπτυξης του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος, τον οποίο αφενός πέτυχαν τότε…. και τώρα προσπαθούν να εφαρμόσουν ξανά, με την ίδια τακτική, των δυναμικών ψηφοθηρικών – κλαδικών κινητοποιήσεων…

Στον αντίποδα η ξεκάθαρη ψηφοθηρική στάση του Υπουργείου Υγείας, σε συνδυασμό και με τις ευλογίες των κομματικά προσκυνημένων φορέων, έρχονται να επισφραγίσουν απροκάλυπτα την ωμή πραγματικότητα, ότι οποιοσδήποτε τυχάρπαστος φορέας ή στέλεχος, είναι σε θέση να ορίζει τις τύχες των ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, στο πλαίσιο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ & και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. δηλώνει ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξαρτήτως προσώπων, κομματικών αποχρώσεων, οργανώσεων, συνδέσμων, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ευφάνταστου μικροπολιτικού φορέα, τυχοδιωκτικού χαρακτήρα, στα πέριξ της Αριστοτέλους, ότι θα σταθεί εμπόδιο στις πολιτικές ματαιοδοξίες και στις ψηφοθηρικές συμπεριφορές, οι οποίες έχουν σκοπό να αποδημήσουν τον τίτλο του ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy