Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Οι Νοσηλευτές μαζί με την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Αθλητικού Ομίλου ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ είπαν: «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ»

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, συμμετείχε στο Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα με αντίπαλο τη Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ αναδεικνύοντας το μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ»

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, παρουσία φιλάθλων, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα COVID – 19. Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν συμβολικά, αναμνηστικά κύπελλα στην ομάδα του ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ, από τον Πρόεδρο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κ. Γεώργιο Αβραμίδη και τον αρχηγό της ομάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κ. Νικόλαο Κιούση.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με συχνές εναλλαγές στο σκορ, το οποίο έληξε 2-2. Η διαιτησία του κ. Στρίγκα ήταν άψογη, υπό την παρουσία του τ. διαιτητή FIFA κ. Ευάγγελου Γιαννακουδάκη.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Αβραμίδης, Πολυκανδριώτης, Τούσης, Κιούσης, Κούρτης, Εμμανουηλίδης, Πίτσος, Τσούμας, Θωμάς, Μιχαηλίδης, Φεφερέκος. Προπονητής: Κιούσης.

Για τον ΙΑΣΩΝΑ ΙΛΙΟΥ αγωνίστηκαν: Βαϊτση, Τσακρίλη, Φούσκα Β., Κώτσιου, Πετράκη, Κουλούρη, Μπατζάκα, Γκάτση, Στυλιανάκη, Φούσκα Ε., Γαρουφαλίδη, Γρηγοράκη, Νταμιάν, Μάλλο, Μισαηλίδη. Προπονητής: Αρβανίτης.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του ΙΑΣΩΝΑ ΙΛΙΟΥ, τον προπονητή και τις αθλήτριες του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους στο κοινωνικό έργο των Νοσηλευτών. Επίσης συγχαίρει το διαιτητικό δίδυμο κ. Γιαννακουδάκη και κ. Στρίγκα για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή τους στο έργο της Ομοσπονδίας.

Οι Νοσηλευτές συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης, έχοντας στο πλευρό της όλο και περισσότερους φορείς, σχηματίζοντας υγιείς και ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy