Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Οι Νοσηλευτές μαζί με την Ποδοσφαιρική Ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σκοράραν ΥΠΕΡ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού, αγωνίστηκε απέναντι στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με το κοινωνικό μήνυμα: «Γκολ στην αθλητική υγεία, φιλία και επικοινωνία». Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, γεγονός το οποίο είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό, καθώς αποδεικνύεται ότι η κοινωνία έχει αγκαλιάσει πλέον τις κοινωνικές δραστηριότητες των Νοσηλευτών.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός από το ξεκίνημα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με 1-0.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Μεγαρχιώτης, Μεταξάς, Κιούσης, Κούρτης, Τσούμας, Παπαγεωργίου, Καπελάνος, Αλεξός, Εμμανουηλίδης, Τούσης, Πίτσος. Προπονητής: Κιούσης.

Για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αγωνίστηκαν: Φλαμπούρης, Σκιαδάς, Φλαμπουράρης, Μαγκλάρας, Γκιόκας, Μούρτζης, Καβούρης, Τσαντήλας, Μαριόλης, Τζώρτζης, Φραγκούλης, Γκοτζίδης, Μαμώνας, Μαντάς. Προπονητής: Κούκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τον προπονητή της κ. Αλέξανδρο Κούκη, το διαιτητικό δίδυμο κ. Ευάγγελο Γιαννακουδάκη και κ. Δημήτριο Πεπέ, τον κ. Ανδρέα Μούρτζη από την ιστοσελίδα ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.GR., τον Α.Ο. Σταμάτας και το Δήμο Διονύσου για την εξαιρετική συνεργασία και τη διαρκή στήριξη στο κοινωνικό έργο των Νοσηλευτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy