Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Οι Νοσηλευτές με ΕΛΠΙΔΑ…. στηρίζουν τον κοινωνικό ιστό»

Η επέλαση της κακοκαιρίας τις τελευταίες ημέρες, βρήκε για ακόμη μια φορά τους Νοσηλευτές στις επάλξεις, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας τα μέγιστα για το συνεχές της νοσηλείας και της φροντίδας όλων.

Εκατοντάδες Νοσηλευτές συμπλήρωσαν ήδη εικοσιτετράωρες βάρδιες, αφήνοντας πίσω τις οικογένειες τους, ενώ άλλοι αποκλείστηκαν στους δρόμους, στην προσπάθεια τους είτε να φτάσουν στις υπηρεσίες υγείας, είτε να επιστρέψουν στις οικογένειες τους.

Για ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Νοσηλευτές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχουν αργίες, δεν έχουν ωράρια, δεν προστατεύονται από κανέναν και καμία διήμερη αργία δεν «χρυσώνει» την κόπωση και τον κατακερματισμό της καθημερινότητάς τους.

Ωστόσο, η ανιδιοτέλεια και ο αλτρουισμός που επιδεικνύουν δίνουν «ΕΛΠΙΔΑ» στην κοινωνία για την ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας, σε αντίθεση με την Πολιτεία, η οποία εξακολουθεί να τους αντιμετωπίζει ως αναλώσιμους ανθρώπινους πόρους.

Για όλους τους ΗΡΩΕΣ που κρατούν όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανεξαρτήτως COVID – 19 και καιρικών συνθηκών, μόνο ΤΙΜΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                    Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy