Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Ολιγωρία της Διοίκησης του Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ», απέναντι σε περιστατικό βίας εις βάρος Νοσηλευτή

Με αφορμή το κατακριτέο περιστατικό βίας το οποίο εκδηλώθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ» με θύμα Νοσηλευτή, καταγγέλλουμε την ολιγωρία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η οποία δεν παρείχε καμία προστασία στο Νοσηλευτή, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας εργασίας, όσο και σε επίπεδο νομικής συμβουλευτικής και υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Καταδικάζουμε το τραγικό περιστατικό βίας, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες περιστατικά τα οποία λαμβάνουν χώρα πανελλαδικά στις Υπηρεσίες Υγείας με θύματα τους επαγγελματίες υγείας και καλούμε τις Διοικήσεις των Υπηρεσιών Υγείας και το Υπουργείο Υγείας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να όλοι οι επαγγελματίες υγείας να εργαζόμαστε σε ασφαλή εργασιακά περιβάλλοντα. Είμαστε επαγγελματίες υγείας, είμαστε υποστελεχωμένοι, εργαζόμαστε σε αντίξοες συνθήκες εργασίας και είναι ανεπίτρεπτο να ρισκάρουμε τις ζωές μας και να είμαστε έρμαια στο μένος του κάθε πολίτη.

Αναμένοντας τις δικές σας δικές ενέργειες, παραμένοντας στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                            Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy