Άρθρα

Ο επικήδειος των αγελαίων

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των δυό αιρετών εκπροσώπων του Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, φαίνεται ότι η ανοησία, η αμετροέπεια και η ελαφρότητα ορισμένων, περισσεύει.

Το αποτέλεσμα, ακατάλληλο για (διανοητικά) ανηλίκους, καταδεικνύει μια περίλαμπρη νίκη της «Ενότητας», με ποσοστά ιλιγγιωδώς υψηλά και με ταυτόχρονο διασυρμό για την παράταξη των άεργων φραπεδοσυνδικαλιστών της οκνηρίας, της διοικητικής συναλλαγής, της ανέξοδης βλαχομαγκιάς  και της τραμπουκικής πλειοδοσίας.

Οι ετεροχρονισμένες οιμωγές και το σκίσιμο των λιγδιασμένων ιματίων των εκπροσώπων της υποκρισίας, της δειλίας και της ανανδρίας, σε συνδυασμό με το χρόνο που επέλεξαν να τις εκφράσουν, δείχνει το μέγεθος της  μετάλλαξης της σκωληκόβρωτης ηθικής, μιας κατάπτυστης αποδεκατισμένης αγέλης πτωματοφάγων  υπανθρώπων.

Η ήττα που υπέστησαν σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως η συνειδητοποίηση του αμετάκλητου τέλους της βασιλείας τους, όχι μόνο τους έκανε να χάσουν την ψυχραιμία τους και να εκτίθενται με αλλεπάλληλες χονδροειδείς γκάφες, αλλά κυρίως τους ξεγύμνωσε στο σύνολο των εργαζομένων της Υγείας, προετοιμάζοντας και τις άλλες «αδελφές» ύαινες των ετέρων υγειονομικών «στεπών, για παρόμοιο «λεόντειο» θάνατο.

Αναφωνώντας, «Ave Homo Pasokus, victor imperator, morituri te salutant», ανυπομονούμε για τον επόμενο επικήδειο…

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy