Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2024»

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 2024, η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. τιμά όλες τις Γυναίκες και δηλώνει υπέρμαχος της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος το οποίο θα προάγει την ισότητα των φύλων σε όλες τις καθημερινές εκφάνσεις της ζωής.

Οι κοινωνίες για να εξελιχθούν χρειάζονται εμβάθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ίσης μεταχείρισης, οι οποίες θα συμβάλλουν με τη σειρά τους στην κοινωνική ευημερία, χωρίς αποκλεισμούς και αναχρονιστικές κουλτούρες. Η ισότητα μεταξύ των φύλων πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα αυτονόητη σε όλα τα επίπεδα, καθώς αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κι όχι παραχώρηση ή προνόμιο.

Σαφέστατα δεν αναμένουμε την σημερινή ημέρα για να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας απέναντι σε όλες τις γυναίκες, είτε ως Νοσηλεύτριες, είτε ως σύζυγοι Νοσηλευτών, άλλωστε η Νοσηλευτική… έχει άρωμα Γυναίκας! Ωστόσο όμως με αφορμή την σημερινή ημέρα εκφράζουμε τον απεριόριστό σεβασμό μας σε κάθε μία «ηρωίδα» ξεχωριστά, υποστηρίζοντας την ισότητα μεταξύ των φύλων στο ακέραιο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                        Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy