Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

Παράσταση διαμαρτυρίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Εύβοιας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Εύβοιας, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τόσο ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, όσο και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Δημήτριος Αναγνώστου, καθώς οι εργαζόμενοι, ενημερώθηκαν για τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, τα οποία αφορούν την ένταξη των Νοσηλευτών με έτος διορισμού πριν το 2011 στα Β.Α.Ε., την εφαρμογή ειδικών ευνοϊκών ρυθμίσεων (ειδικό σύστημα προσλήψεων,  ειδικό μισθολόγιο), την εφαρμογή ειδικού συνταξιοδοτικού συστήματος, τις άμεσες μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων Νοσηλευτών (επικουρικό προσωπικό, Ο.Α.Ε.Δ, Το.Μ.Υ.), τις άμεσες μονιμοποιήσεις των Ειδικευόμενων Νοσηλευτών, την εφαρμογή ειδικού συστήματος αξιολόγησης-κρίσεων θέσεων ευθύνης και την παροχή κινήτρων σε Νοσηλευτές για την προσέλκυση και στελέχωση των Υπηρεσιών Υγείας.

Η παράσταση διαμαρτυρίας κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη και τα δίκαια αιτήματά μας μεταφέρθηκαν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, παραμένοντας δίπλα στα μέλη μας, μέσω του υγιούς συνδικαλισμού. Οι Νοσηλευτές δεν επαιτούν, αλλά διεκδικούν αυτά που δικαιούνται!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΝΟ.  – Ε.Σ.Υ. Εύβοιας

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Κιούσης                                                                Βασιλική Παπακώστα

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy