Παρεμβάσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας - ΕΣΥ

Παρέμβαση του ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας για τις Υπερωρίες των Νοσηλευτών στο Ρίο

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αχαΐας με αφορμή το κονδύλιο του Υ.Υ.Κ.Α που αφορά τις υπερωρίες του προσωπικού του ΠΓΝΠ θέλει να προλάβει τυχόν επανάληψη των αδικιών σε βάρος του  Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Στις 2/1/2011 είχαμε καταγγείλει την διοίκηση για την καταβολή υπερωριών σε άλλους κλάδους εργαζομένων  πλην των Νοσηλευτών.

Αυτή τη φορά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και το Νοσηλευτικό προσωπικό μόνιμο κι επικουρικό θα λάβει έγκαιρα και στο ακέραιο τα δεδουλευμένα του.

Ζητάμε άμεσα την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των νοσηλευτικού προσωπικού και δεν θα ανεχθούμε να επαναληφθεί από την πλευρά  της διοίκησης ανάλογος εμπαιγμός απέναντι στον κλάδο μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Αχαΐας δηλώνει ότι παρακολουθεί το θέμα και αν χρειαστεί θα συνεχίσει να καταγγέλλει όλες τις ενέργειες που αδικούν και θίγουν τους Νοσηλευτές αλλά και να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματά τους με κάθε ένδικο μέσο.

Για το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας

Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γραμματέας

Αρβανίτης Γεώργιος                                                               Ζησιμοπούλου Μαρία

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy